Un pic despre noi

Povestea YAGO nu e spectaculoasă, dar e sinceră. Am creat ceva ce îți lipsește adesea. Un sprijin pentru clipele de nostalgie și zilele de aventură, un gust care e și confort, dar și curaj. Un mix neașteptat, proaspăt și la îndemână. Starea naturală a gustului ne-a adus împreună, ne-a împins înainte și ne-a făcut să îndrăznim mai mult. Asta e esența sucurilor pline de culoare, de vitamine și cu un gust autentic pe care ți le punem în mână. Raw, all natural and all real.

YAGO – Everybody needs a wingman.

Cu alte cuvinte, YAGO e camaradul pe care îl căutai. Mereu acolo, în orice împrejurare, la locul potrivit și în momentul fericit. Când vrei un restart sau doar un refresh, să poți păși mai ferm către ce ți-ai propus.
You know what we say…

Pressed every day, to take you all the way!

Ce?

Am căutat și am ales cele mai bune și proaspete ingrediente, care își păstrează savoarea pe care unii doar și-o amintesc, iar alții nu au cunoscut-o încă. Ne aprovizionăm de la producători locali*, parteneri de încredere care ne împart bucuria de a oferi celorlalți doar ce e mai bun.

 

 

* Mai puțin mango and other exotic fruits, yo!

Cum?

All the goodies, fără alte adăugiri și aditivi, ajung în presele Goodnature. De ce Goodnature? ’Cause they know what they’re doing and we take nothing less than perfect. În plus, business-ul lor de peste 40 de ani a fost construit tot din iubire și pasiune.

Astfel obținem un suc gustos pe care nu îl pasteurizăm, ci îl ambalăm imediat în sticle PET, BPA-free, 100% reciclabile. Tot ce au fructele mai bun se păstrează, de aceea recomandăm să te bucuri de YAGO în cel mult trei zile de la livrare.

De ce?

Pentru ca tu să savurezi YAGO, o băutură care îți trezește simțurile, te activează și îți e alături încă din primele ore ale zilei. Dimineața presăm și în aceeași zi livrăm cu autovehicule speciale care păstrează o temperatură ideală pentru ca tu să primești totul fresh. We’re fast, but not furious.

Let’s connect

Fii parte din comunitatea YAGO și urmărește-ne
pe Facebook și Instagram.
@YAGOnature | #YAGOnature